Meny Stäng

Nifsta Classic Cars

Där alla känner sig hemma

Vi har sysslat med entusiastbilar och framför allt amerikanska bilar sedan början av 70 talet. Sakta har vi sett vår hobby växa och mer och mer människor hittar till oss för sin nästa affär. Vi både köper, säljer och förmedlar bilar i alla prisklasser, över hela Sverige och Europa under årets alla månader.

Transport ordnar vi med vår samarbetspartner Norléns Transport.
Köp din bil med 0kr i kontantinsats. Finans ordnas via Wasa Kredit & MyMoney.

– Sälja

Ibland är det svårt att hinna med att visa bilen eller ordna finansiering som ibland kan vara avgörande för ett köp. Vi finns där när kunden har möjlighet att komma och köpa, oavsett om det är tidig morgon eller sen kväll.
Vi annonserar på Blocket, Bytbil, Facebook, Instagram och andra digitala kanaler och självklart har vi öppet året runt och även udda tider. Allt för att det skall passa alla parter. Genom åren har vi sålt hundratals bilar och sett till att både köpare & säljare skall känna sig säkra med oss som samarbetspartner.

– Köpa

Vi har tillsammans med säljaren undersökt bilen och vet därför vad varje bil har för fördelar och nackdelar. Allt för att det skall vara en säker affär utan frågetecken för bägge parter. Finansiering ordnar vi, även köp utan kontantinsats ombesörjer via våra samarbetspartners. För våra långväga kunder så är vår närhet till Arlanda mycket uppskattat, och självklart hämtar vi där.

– Garage & vinterförvaring

För Er som varken vill sälja eller köpa just nu så erbjuder vi förvaring i vårt garage. Antingen per månad eller längre perioder. Kontakta oss för mer information

– Service

Efter att ha reparerat, sålt och förmedlat bilar sedan början av 70-talet så har vi erfarenheten och kontakterna till att hjälpa med både bilköpet samt servicen av din entusiastbil. Vi har egen verkstad i Nifsta där vi byter & reparerar elhissar, torkarmotorer, brakeboosters, förgasare, växellådor osv osv. Rost, lackering samt inredning är också jobb vi åtar oss. Självklart kan vi ombesörja service på din bruksbil också.